[logo]

ModernMasterMind

De klassieker in een modern jasje

Welkom om op deze projectsite!

Op deze site kan u meer informatie vinden over het project ModernMasterMind.

Over mij

[avatar]Dries007

Ik ben Dries Kennes, student ICT-Elektronika Fase 1 aan Thomas More Mechelen op Campus De Nayer. Mijn voornaamste intresses zijn elektronika en alles wat te enigszins programeren valt.

Online ga ik door het leven als Dries007, een enthousiaste Java programmeur die zich in zijn vrije tijd vooral bezighoud met het maken van build-to-order Minecraft mods.

Over dit project

Tijdens de kerstvakantie ben ik op zoek gegaan naar projectonderwerpen. Vorig jaar (6e jaar middelbaar) wilden wij tijdens de lessen elektronika met een Arduino en een LED matrix spelletjes maken. Helaas was het juiste materiaal niet tijdig beschikbaar. Daarom heb ik er dit jaar voor gekozen om één van die spellen uit te werken. Het werd Mastermind omdat dit een uitdaging leek, onder andere dankzij de vereiste om kleuren te kunnen weergeven.

Planning

Een van de vereisten voor dit project was het maken van een Gantt-chart. Achteraf bleek het nuttiger om per week een doel te stellen, in plaats van per dag. Dit zorgt voor minder tijdverlies door het aanpassen van schema's als blijkt dat er nog andere taken tussen komen.

[De Planning]De planning